perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kana-juureslaatikko pekonilla

Joskus kannattaa yhdistellä makuja, outojakin pareja. Pakkasesta löysin kanaa ja pekonia ja niiden seuraksi hankin juureksia. Laatikko on helppo tehdä, mutta se vie hiukan aikaa. Toisaalta siitä syö useamman kerran :) Ja muuten, joku ehti jo hakea osansa ennenkuin sain kuvan otettua.


1 bataatti
muutama porkkana
7-8 perunaa
2 dl kermaa (itse käytin savujuustokermaa)
250 g maustamatonta broileria
pekonia
mausteet(minulla oli kanaliemijauhetta ja yrttejä)

Kuori ja viipaloi juurekset. Paloittele pekonit. Ruskista kana. Sekoita juurekset, pekoni ja kana yhteen. Lisää joukkoon mausteet oman maun mukaan. Kaada uunivuokaan ja lisää päälle kerma. Paista uunissa n. 50 min. Itse paistoin 225 asteessa, jolloin osa päällimmäisistä juureksista mustui. Suosittelen siis kokeilemaan 200 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti